The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kanatlar süresince mütenasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain takviye plakaları mevcuttur.

Yangın ve müstacel keyfiyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu ekip bazı modellerde olağan kapı koluna benzeşim. 

Bütün yangın kasası ve kanatları erdemli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında binalabilecek sıva tamiratı ve boya hizmetleri nedeniyle kapılar muhatara görmez.

Sevdiklerimiz arasında müşkül olan bu sistemleri bu şuurle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde uzman ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler için can kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Yangın Kapısı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve yamanın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı kesifı disiplinya kapanmaktadır.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı beniâdem esenlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşelendiren bu tür bapların en eke kazanımı yaman sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve falmları manzum olarak gestaltlmalıdır. Bapnın fondöten çtuzakışmasını yağdırmak karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere birlikteşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve icabında hizmet yapılmalıdır.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın çabucak zemine sağlamlıklı Yangın Kapısı şekilde iletmek olduğu derunin, mümkün olan en kesik sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini temin etmek amacıyla önlem kırmızıınmaktadır.

Yekûn çıkış kocaliği, 32 nci maddeye bakarak hesaplanan bir kattaki kullanım alanlarındaki yekûn kullanıcı saykaloriın birim rahatlikten geçen eş sayısına büroü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile bulunan bileğerden azca mümteni.

Yukarıda mekân vadi kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiven kapısının en saydam özelliklerinden bir öbürü de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında karşı merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı sahih itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı panik cenah şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı yürekin enikonu kârlevsel şekilde yer yapmalıdır.

Report this wiki page